achtrgrndklr
achtrgrndkleur
vignet

Mag ik mij voorstellen . . .

AnnemiekeAnnemieke2

Mijn naam is Annemieke Schram, ik ben van 1965, getrouwd en moeder van twee vol­was­sen kinderen. Enige jaren geleden kreeg ik gezond­heids­problemen en ging op zoek naar de oorzaak of bron ervan, waardoor ik zou weten hoe ik mijzelf ervan zou kunnen bevrijden. Na een lange weg via huisarts, vitamines en bodystress release-behandelingen, is het uit­eindelijk toch een acu­punc­turist geweest die mij met succes heeft verlost van klachten als migraine, vermoeidheid, slecht slapen en opvliegers. Dat deze duizenden jaren oude Chinese genees­wijze zo’n krachtige hulp is bij heel veel verschillende aandoeningen heb ik nooit durven vermoeden.

Ik was hier zo van onder de indruk dat ik zelf een opleiding tot acupuncturist ben gaan doen, zodat ik ook andere mensen kan gaan helpen om hun kwalen aan te pakken. Er ging een wereld voor mij open!

Mijn missie is dan ook in de eerste plaats om samen met jou te kijken waar jouw gezondheidsklachten vandaan komen en de balans in jouw lichaam te herstellen. Dan kun jij je weer bezig houden met de mooie en fijne dingen in het leven. Je zult sterker in je schoenen staan, zodat jij je ware kleuren kunt laten zien!

p

True Colours Acupunctuur  truecoloursacupunctuur@gmail.comKriekenbogerd 13, 3264XW Nieuw-Beijerland❦  ✆ 06-25420552  KvK nr. 87056666.  Voorwaarden / Privacy statement