achtrgrndklr
achtrgrndkleur

Informatie

Bevoegdheden en geschillen

Ik ben gediplomeerd acupuncturist en opgeleid door Academie Bo Yi en Total Health Academy.

Na mijn afstuderen heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatieve Therapeuten, lidnummer 80142022-05-30.

Ben je niet tevreden bloeiende prunusover de behandeling dan kun je dit eerst met mij bespreken. Komen we er samen niet uit en wil je een klacht indienen dan kun je je wenden tot de GAT, Geschillen Alternatieve Therapeuten.

Tarieven en betaalmogelijkheden

Een acu­punc­tuur­behan­deling duurt ongeveer 60 minuten, de eerste keer neem ik uitgebreid de tijd voor een intake en zal de behandeling 60 tot 90 minuten duren.

Ik doe mijn best acu­punc­tuur­behan­delingen betaalbaar te houden. En daarbij ben ik mij bewust dat een bepaalde kwaal niet altijd na één behandeling zal zijn verholpen, net zo min als een antibiotica-kuur met één pilletje succes heeft. Hoe meer behandelingen, voor ongeacht welke aandoening dan ook, hoe groter je voordeel:

◈  één behandeling: 057

◈  pakket van 5 behandelingen: € 245

◈  pakket van 10 behandelingen: € 445

Als je kiest voor een voordelige reeks acu­punc­tuur­behan­delingen wil je die dan in één keer afrekenen? Het is dan wel goed te weten dat eventueel ongebruikte behandelingen die je als voordeel-pakket hebt betaald, vijf jaar blijven staan, daarna vervallen ze. Er kan helaas geen restitutie plaatsvinden als je een serie vooraf betaalde behandelingen niet in zijn geheel gebruikt.

Je kunt pinnen, contant betalen of ik stuur je een ‘tikkie.’

Verhindering / annulering

Indien je bij verhindering ten minste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Wordt de afspraak niet tijdig afgezegd dan breng ik een consult in rekening. Mocht er sprake zijn van een calamiteit bel dan zo snel mogelijk, dan zoeken we samen een passende oplossing.

a

logo CATlogo GAT

True Colours Acupunctuur  annemieke@truecoloursacupunctuur.nlKriekenbogerd 13, 3264XW Nieuw-Beijerland❦  ✆ 06-25420552  KvK nr. 87056666.  Voorwaarden / Privacy statement